XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 
Back to Previous Page

EEN GRATIS VALENTINE’S WEDDING, VEGAS STYLE? HET KAN BIJ ART’OTEL AMSTERDAM

Het hotel ontpopt zich met Valentijnsdag als ‘pop-up wedding chapel’.

Amsterdam, 1 februari 2016 – Iedereen met (of zonder) trouwplannen kan zich op Valentijnsdag onofficieel door een ware Elvis van komediegezelschap ‘Boom Chicago’ in het echt laten verbinden in de 5&33 Gallery van het art’otel amsterdam. Het hotel is namelijk door Stadsdeel Centrum benoemd tot officiële trouwlocatie. Om dit te vieren organiseren zij deze unieke ‘Valentijns’ stunt. Op deze dag trouwt The King of Rock & Roll de happy couples geheel in ‘Vegas style’. art’otel amsterdam roept daarom iedereen met trouwdromen op om op 14 februari tussen 16.00 en 19.00 uur een ware Vegas ‘try-out’ bruiloft te komen beleven. Let op: het is niet officieel maar wie weet werkt het aanstekelijk! 

'Las Vegas Wedding'

Iedereen die speelt met de gedachte: ‘Wat als we nou naar Vegas ontsnappen en ons daar laten trouwen door een Elvis’ kan dat nu laten doen, geen ticket van E 800 voor nodig! De soon-to-be–newly-weds worden samen met getuigen, familie en vrienden gefêteerd op een middag vol liefde, entertainment van Boom Chicago, bruidsfoto’s in onze speciale photo booth, DJ’s, bubbles & bites. Daarnaast start de fotografie expositie ‘America’ van Milette Raats in de 5&33 Gallery van het hotel, geheel passend bij het thema.

art’otel amsterdam verwacht veel geïnteresseerden. Mocht je verzekerd willen zijn van een plekje voor deze onofficiële en vermakelijke huwelijksverbintenis, stuur dan snel een mail naar happening@5and33.nl. Tot 10 februari kun je je opgeven per mail. Je interesse delen via de facebook pagina kan natuurlijk ook: www.facebook.com/5and33

#MarryMeAt5and33

 

Over Boom Chicago

Boom Chicago is een creatief gezelschap dat unieke comedyproducties maakt voor het theater, online, televisie, het bedrijfsleven en interne en externe campagnes en events. Boom Chicago speelt sinds 2013 in een prachtig, historisch theater aan de Rozengracht, dat ook veelvuldig gebruikt wordt voor uiteenlopende events.

Boom Chicago’s comedyshows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multimedia technicus maken samen een voorstelling gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek.

 

Over art’otel amsterdam en 5&33

art’otel amsterdam en 5&33 bevinden zich op de hoek van de Prins Hendrikkade en de Martelaarsgracht, tegenover het Centraal Station en combineren kunst, cultuur, lifestyle, eten en drinken. 5&33 Kitchen serveert een ‘shared dining’ menu van mediterrane gerechten met een Italiaanse twist. De 5&33 Bar, met wekelijks live entertainment verzorgd door (lokaal) bekende DJ’s, schenkt heerlijke cocktails, bieren en likeuren. Voor ontspanning is de 5&33 Lounge de perfecte plek, terwijl cultuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan een verzameling van kunstgerelateerde boeken en tijdschriften in de 5&33 Library. De interactieve art display creëert afwisselende sferen en de flexibele, 300 vierkante meter tellende, 5&33 Gallery presenteert werk van wisselende kunstenaars.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Jullie zijn natuurlijk van harte welkom de 14e tussen 16.00 en 19.00. Mocht je erbij willen zijn dan geef mij even een seintje en zorg ik dat je goed wordt ontvangen:

Laurha Damen |MaisonPR |Tolstraat 129-1 | 1074 VJ Amsterdam |l.damen@maison-pr.nl | +31 20 67 12290     

 Back to Previous Page
View More Offers