XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Park Plaza« Hotels & Resorts lanceert Employer Branding en Team Value-propositie

Park Plaza Croatia

Juni 2017 – Park Plaza® Hotels & Resorts, welke valt onder PPHE Hotel Group, maakt haar nieuwe Employer Branding- enTeam Value-propositie bekend en start tegelijkertijd met grootschalige renovatieprojecten in Nederland en breidt haar portefeuille uit met bijna 900 kamers in Londen. Met deze multi miljoenen investering wil het bedrijf 300 nieuwe rollen creërenen opleiden tot talenten, evenals het beste talent binnen de branche te behouden. Park Plaza® Hotels & Resorts is gevestigdin Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Kroatië.

Het doel van de Team Value-propositie is om de zichtbaarheid en de reputatie van Park Plaza Hotels & Resorts als aantrekkelijke werkgever binnen alle Europese markten te vergroten en verbeteren door een sterk merkaanbod aan te bieden onder de creatieve slogan: Park Plaza. Be part of it. De propositie ondersteunt de ontwikkeling van het Park Plaza Hotels &Resorts merk evenals mogelijkheden voor een internationale carrière.

Het eigentijdse merk heeft de afgelopen jaren erkenning gekregen voor haar sterke Learning & Development entalentprogramma's, waaronder prijzen voor ‘Best Companies: Ones To Watch’ en Springboards ‘Excellence in Learning and Talent Development’ en ‘Best Career Progression’.

De Team Value-propositie ondersteunt de drie specifieke merkpijlers Passion, Potential en Personal, en is een belangrijkefactor voor het behouden en aantrekken van personeel en vormt de basis van de bedrijfsdoelstelling ‘streven naar hetrealiseren van ons groeipotentieel’. #UpliftingMoments wordt de hashtag voor social media waarbij het bedrijf betrokkenheid wil creëren binnen het bedrijf en de medewerkers wil stimuleren om hun passie te tonen voor het merk.

Jaklien van Sterkenburg, Vice President People Development & Human Resources, PPHE Hotel Group, licht toe: “Door ons bekroonde talentmanagementprogramma hebben we op internationaal niveau enkele van de beste talenten kunnen binnenhalen en behouden en de Team Value-propositie is ontstaan uit dit succes. We hebben nauw samengewerkt met diverse teams en de voornaamste belanghebbenden om een implementatieplan uit te rollen dat workshops in heel Europa,creatieve zekerheid, blogs en wedstrijden omvat, zowel intern als extern. Ik kijk ernaar uit de komende maanden alle 'upliftingmoments' te zien binnen het bedrijf in onze bestaande en nieuwe hotels.”

In lijn met de nieuwe Team Value-propositie is Nieske van Klinken-Riezebos aangesteld als Regional General Manager Nederland bij PPHE Hotel Group. Nieske is overkoepelend verantwoordelijk voor Park Plaza Victoria, Park Plaza Amsterdam Airport, Park Plaza Vondelpark, Park Plaza Utrecht, Park Plaza Eindhoven, art’otel amsterdam en 5&33. Nieske werkt al meer dan 26 jaar in de hotelbranche, waarvanmeer dan 17 jaar bij PPHE Hotel Group binnen diverse functies.

Sofie Bent is ook als onderdeel van de Team Value-propositie aangenomen als Regional Sales Director. Binnen haar nieuwe rol zal Sofie zorg dragen voor het regionale sales team in Nederland. Sofie werkt al meer dan 10 jaar in de hotelindustrie. Voor deze functie was zij werkzaam als onderandere Director of Sales en Marketing bij Marriott Hotels. Sofie heeft haar Bachelor Hotel Management aan de Hotelschool in Den Haag afgerond.

Tot slot is ook Isabelle Bakker als onderdeel van de nieuwe Team Value-propositie in dienst getredenbij PPHE Hotel Group als Regional HR Manager. Isabelle heeft al meer dan 15 jaar ervaring als HRmanager bij onder meer Hoogenbosch Retail Group, de Bijenkorf en Swarovski. Isabelle zal onderandere verantwoordelijk zijn voor het behouden en aantrekken van nieuw talent voor de verschillendevestigingen.

De uitbreiding van Park Plaza Hotels & Resorts binnen een periode van 12 maanden begon met de opening van Park Plaza Nuremberg in september 2016 en gaat in 2017 verder in Londen, waar twee nieuwe hotels worden geopend en twee grote renovatieprojecten van start gaan, waardoor het eigentijdse merk als een van de grootste merken met hotels in de topklasseen het hogere segment van de topklasse in Londen wordt gepositioneerd. Park Plaza London Waterloo, gepositioneerd als toevluchtsoord voor mensen die een Londens avontuur willen beleven, wordt op de voet gevolgd door Park Plaza London ParkRoyal, dat zich in een van de grootste zakencentrums van Londen bevindt en gericht is op gemak en kwaliteit. Met de grootschalige renovatie van Park Plaza London Riverbank en Plaza on the River wordt de Londense portefeuille van de PPHE Hotel Group uitgebreid naar in totaal acht hotels. In 2017 zullen naar verwachting ook Park Plaza Victoria Amsterdam, ParkPlaza Vondelpark, Park Plaza Utrecht en Park Plaza Sherlock Holmes London ingrijpend gerenoveerd worden.

Ga voor meer informatie en carrièremogelijkheden naar www.parkplazacareers.com.