XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Shine a light gedurende Earth Hour met PPHE Hotel Group

Park Plaza Croatia

23 maart 2017 – Doe jij aanstaande zaterdag ook mee aan Earth Hour? Voor wie het concept niet kent: tijdens Earth Hour wordt het licht voor één uur uitgedaan om awareness te creëren voor klimaatverandering. Park Plaza Hotels & Resorts en art’otel in Europa nemen ook deel aan Earth Hour. Op zaterdag 25 maart wordt het licht tussen 20:30 en 21:30 uur uitgedaan in alle hotels, restaurants en bars en wordt er in de publieke ruimtes gebruik gemaakt van kaarslicht.

Alle Park Plaza Hotels & Resorts en art’otel in Nederland, Engeland, Duitsland, Hongarije en Kroatië doen deze zaterdag mee aan het initiatief. Het licht gaat één uur uit waarbij er in de publieke ruimtes kaarsen worden gebruikt zodat gasten kunnen inchecken bij kaarslicht en kunnen genieten van een romantisch diner bij kaarslicht. Op deze dag kun je o.a. bij 5&33 in art’otel amsterdam genieten van een heerlijke Shine A Light cocktail die voor deze gelegenheid speciaal wordt gemaakt. De Earth Hour cocktail is vanaf vandaag t/m 26 maart te verkrijgen bij 5&33 voor € 7,-.

EARTH HOUR
Dit jaar markeert het 10e jubileum van Earth Hour. Miljoenen burgers en bedrijven doen hieraan mee om hun steun te tonen voor het behoudt van onze planeet. Door het licht collectief uit te doen voor een uur wordt er aandacht gevraagd voor klimaatverandering. Het is al het warmste jaar ooit voor het derde jaar op rij en bijna 1 op de 6 soorten dieren zijn met uitsterven bedreigd door klimaatverandering, dus het is nu tijd voor actie.