XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Niels Eerenstein nieuwe Hotel Manager van Park Plaza Utrecht

Park Plaza Croatia

Oktober 2016 – Park Plaza Utrecht kondigt Niels Eerenstein aan als nieuwe Hotel Manager. Eerenstein (42) heeft jarenlange ervaring in de hotelbranche op het gebied van commercie. Voorheen was hij acht jaar werkzaam als Regional Director of Sales bij PPHE Hotel Group. In zijn nieuwe rol zal Niels verantwoordelijk zijn voor de ultieme gastbeleving en de gehele bedrijfsvoering van het hotel.

Kwaliteit en gastvrijheid
Niels Eerenstein is onlangs aangesteld als nieuwe Hotel Manager van Park Plaza Utrecht. In zijn nieuwe functie zal Niels zorg dragen voor de wensen van de gasten, evenals het realiseren van doelstellingen van het hotel. Voor zowel Park Plaza Utrecht als Eerenstein is het zeer belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat de ultieme hotelervaring van de gasten voorop staat. Daarnaast zal Niels leiding geven aan het management team die samen met de staf zorgen voor een prachtige hotelbeleving.

Eerenstein vertelt: “Ik heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. Ik werk al meer dan 14 jaar voor PPHE Hotel Group en ben zeer verheugd nu als Hotel Manager bij Park Plaza Utrecht aan de slag te kunnen. Ik zie mooie kansen voor Utrecht en ons hotel. Utrecht is volop in ontwikkeling op zowel zakelijk als toeristisch front en hier zullen wij de komende tijd met onze hotelbeleving op inspelen.”

Achtergrond
Eerenstein werkt sinds 2003 voor PPHE Hotel Group, waar hij is begonnen als Sales Manager MICE Benelux en vervolgens is doorgegroeid naar Regional Director of Sales. Deze functie heeft hij de afgelopen acht jaar beoefend en was hij verantwoordelijk voor het regionale sales team, bestaande uit 10 medewerkers verdeeld over zes hotels in Nederland: vijf Park Plaza hotels en art’otel amsterdam. Niels heeft gestudeerd aan de Stenden Hogeschool Leeuwaarden waar hij zijn Bachelor of Science in Hospitality Management heeft behaald.

Renovaties Park Plaza
Momenteel wordt Park Plaza Victoria Amsterdam gerenoveerd en worden er voorbereidingen getroffen om renovatiewerkzaamheden te starten aan Park Plaza Vondelpark, Amsterdam, Park Plaza Utrecht en Park Plaza Sherlock Holmes London.