XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

TASTY TIP VOOR DE DECEMBERMAAND

FEESTELIJK TAFELEN MET TRUFFELS BIJ 5&33

Amsterdam, november 2015 - 5&33 Kitchen & Bar heeft altijd ontzettende smaakvolle en pure gerechten op de kaart staan, waaronder de beroemde huisgemaakte Tagliolini met zwarte truffel, ook wel het zwarte goud genoemd. Voor de internationale maand van de truffel heeft de nieuwe Executive Chef van 5&33, Nadia Frisina, een exclusief truffelmenu samengesteld. In iedere gang is het luxueuze product verwerkt en gecomplimenteerd met de lekkerste smaken. Een must eat voor de echte truffel liefhebber.

Truffelmenu
Om de dag worden er verse truffels geleverd bij 5&33 rechtstreeks afkomstig uit Umbrië, Italië. De truffels worden vervolgens nauwkeurig geselecteerd en gewogen door chef Nadia en verwerkt in heerlijke recepturen. Gedurende het truffelseizoen laat 5&33 haar gasten graag deze bijzondere kwaliteit truffels ervaren. Van 24 november tot en met 24 december kun je bij 5&33 genieten van een exclusief samengesteld truffelmenu. Naast het menu van zwarte truffel, kan er ook gekozen worden voor een luxere variant met witte truffel. Heerlijk om te combineren met een wijnarrangement speciaal afgestemd op deze bijzondere truffelgerechten.

Nieuwe Executive Chef

Met trots presenteert 5&33 haar nieuwe Executive Chef Nadia Frisina. Als echte Siciliaanse zit de passie voor de Italiaanse keuken in haar bloed. Vanuit het zonnige zuiden vertrok ze later naar Milaan om daar een opleiding tot chef te volgen.

Nadia heeft haar Italiaanse kookkunsten geperfectioneerd in eigen land toen ze in de restaurants van verschillende 5-sterren hotels werkte. Daarna besloot ze om haar vernieuwende visie op de Italiaanse keuken te delen met de rest van de wereld.

Als nieuwe Executive Chef van 5&33 zal Nadia haar Italiaanse expertise en inspirerende culinaire visie vertalen naar overheerlijke gerechten waar de gasten van 5&33 gegarandeerd van zullen genieten.

Signature dish Nadia Frisina:
Risotto Carnaroli, Franciacorta Prosecco & Castelmagno kaas geserveerd met witte truffel uit Umbrië. Dit gerecht is echt een aanrader voor de feestdagen, kijk voor het recept op 5and33.nl

Geniet tijdens de feestelijke decembermaand van deze truffel ‘experience’ bij 5&33! Feestelijk truffelmenu bij 5&33 voor € 80,-.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
MaisonPR Gili Papier | Manon van den Brand
Tolstraat 129-1
1074 VJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 671 229 0+31 (0) 20 671 229 0
Mail: gili@maison-pr.nl | manon@maison-pr.nl