XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Senatori Pop-Inn Atelier

5&33 Gallery nieuwe onderkomen Selwyn Senatori tijdens ADE ‘Pop in’ het Pop-Inn Atelier van Selwyn Senatori.

5&33 Gallery in het art’otel amsterdam doet haar naam eer aan. Dit jaar voegt zij een stukje ‘ art’ toe aan de culturele programmering tijdens het Amsterdam Dance Event. Vanaf 1 oktober wordt de 5&sa33 Gallery ruim twee weken lang omgetoverd tot het kunstatelier van de Amsterdamse kunstenaar en art rebel Selwyn Senatori. Bekende DJ’s en muziekliefhebbers die er toe doen, ‘poppen’ spontaan ‘in’ dit Pop-Inn Atelier om samen met de kunstenaar hun kwast te trekken of een live set te spelen voor het goede doel Dance4life.

In het Pop-Inn Atelier weet je nooit wat en wie je tegenkomt, je kunt ineens onverwacht oog in oog komen te staan met een world famous DJ die even achter de draaitafels kruipt voor een spontane set, of je ziet een bekende ster spontaan de kwast pakken om een piece of art te creëren voor het goede doel Dance4Life. Selwyn: “Iedereen is van harte welkom in mijn Pop-Inn atelier dat drie weken lang de schoonheid van chaos zal vertolken.”

Voor degenen die graag met iets meer zekerheden leven, blijf vooral in de buurt van het art’otel amsterdam en hou het Instagram account ‘5and33’ goed in de gaten voor de allerlaatste updates over de bezoekende artiesten. Via instagram wordt namelijk enkele uren van te voren bekend gemaakt welke bekende artiesten of muziekliefhebbers optreden of een kwastje leggen voor het goede doel.

Het Pop-Inn concept is een initiatief van Selwyn Senatori & 5&33 in samenwerking met ADE. Het atelier is van 1 oktober tot en met 18 oktober te bezoeken en is in die periode een creatieve smeltkroes van kunst en muziek, waar vooral een zoete inval wordt gewaardeerd. De pareltjes uit deze bulk creativiteit worden geveild op de jaarlijkse veiling van Dance4life, waarbij de volledige opbrengst naar investeringen rondom het creëren van een wereld zonder aids gaat.5&33 Gallery is dagelijks geopend en vrij toegankelijk.

Meer info op www.5and33.nl/happenings en ‘stay tuned’ voor de laatste updates via www.instagram.com/5and33

Over 5&33
5&33 combineert kunst, design, cultuur en lifestyle met een mediterraans shared dining menu. De 5&33 Bar, met regelmatig optredens van live DJ-sets, serveert cocktails en veel meer. De 5&33 Lounge is perfect om te ontspannen en voor het lezen van kunst gerelateerde publicaties is 5&33 Library de plek. In de 5&33 Gallery wisselt kunst zich af en een unieke interactieve art display creëert afwisselende sferen.

Selwyn Senatori

Neopop kunstenaar. Half Italiaans, half Nederlands. Hij is stuitend stijlvol en tegelijk plat Amsterdams. Selwyn twijfelt nooit, hij weet altijd wat er op het doek komt, met als grote uitgangspunt La Dolce Vita. Het levert kunst op die je instant happy maakt. Kunst vol Italiaanse boefjes, Amsterdamse gangsters, vrouwen, borsten, billen, benen, eten, drinken, reizen, scooters en feesten. Selwyn’s werk is een ode aan het leven dat inmiddels internationaal wordt omarmd.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor persinformatie en of beeldmateriaal of een bezoek aan één van de evenementen in de 5&33 Gallery kun je terecht bij: 
MaisonPR Gili Papier | Manon van den Brand
Tolstraat 129-1
1074 VJ Amsterdam

T: +31 (0) 20 671 229 0
Mail: gili@maison-pr.nl | manon@maison-pr.nl