XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Selwyn Senatori

5&33 Gallery doet aftrap ADE Feestelijke opening Selwyn Senatori pop-in tentoonstelling en aftrap dance4life veiling

In het kader van Amsterdam Dance Event hebben de heren van The Partysquad en GirlsLoveDJs, onder de vleugels van kunstenaar Selwyn Senatori, de kwast gegrepen voor het goede doel.

Afgelopen maandag zijn er bij 5&33 Gallery, drie doeken uitgerold ten behoeve van dance4life. Hiermee geven zij de aftrap voor hun collega artiesten.

Vandaag wordt deze speciale kunstcollectie al weer aangevuld met een kunstwerk van Sunnery James & Ryan Marciano en aanstaande donderdag komt Armin van Buuren een doek beschilderen. Maar dan zijn we er nog niet: meerdere topartiesten volgen!

Gedurende ADE zijn de kunstwerken te bezichtigen in de 5&33 Gallery in het art’otel amsterdam (Martelaarsgracht 5), waarna ze veilig achter slot en grendel worden opgeborgen voor de veiling van dance4life in 2016.

5&33 Gallery is dagelijks geopend van 9:00 tot 22:00u en vrij toegankelijk, dus kom langs!

Over 5&33
5&33 combineert kunst, design, cultuur en lifestyle met een mediterraans shared dining menu. De 5&33 Bar, met regelmatig optredens van live DJ-sets, serveert cocktails en veel meer. De 5&33 Lounge is perfect om te ontspannen en voor het lezen van kunst gerelateerde publicaties is 5&33 Library de plek. In de 5&33 Gallery wisselt kunst zich af en een unieke interactieve art display creëert afwisselende sferen.

Selwyn Senatori

Neopop kunstenaar. Half Italiaans, half Nederlands. Hij is stuitend stijlvol en tegelijk plat Amsterdams. Selwyn twijfelt nooit, hij weet altijd wat er op het doek komt, met als grote uitgangspunt La Dolce Vita. Het levert kunst op die je instant happy maakt. Kunst vol Italiaanse boefjes, Amsterdamse gangsters, vrouwen, borsten, billen, benen, eten, drinken, reizen, scooters en feesten. Selwyn’s werk is een ode aan het leven dat inmiddels internationaal wordt omarmd.

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor persinformatie en/of beeldmateriaal kun je terecht bij:
5&33 Saskia Schipper
Martelaarsgracht 5
1012 TN Amsterdam

T: +31 (0) 20 719 720 0
Mail: saskia@artotels.com