XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Mogelijk mooie mo-naties voor Movember

Park Plaza Hotels & Resorts Nederland zet Mo-jitos in voor donaties

Amsterdam, 30 oktober 2012 - Park Plaza Hotels & Resorts Nederland met hotels in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, zet zich de hele maand november in voor Movember. Dit doen zij door een deel van de opbrengst van de verkoop Mo-jitos de doneren aan Movember. Met deze actie vraagt Park Plaza aandacht voor de gezondheidsproblemen van mannen en wordt er geld ingezameld voor prostaatkankeronderzoek.

De Park Plaza Mo-jitos, die worden verkocht voor € 7,95 euro per stuk waarvan 4 euro aan Movember wordt gedoneerd, worden geserveerd met een mini-snor. Park Plaza Hotels & Resorts wil hiermee hun gasten aanmoedigen om een foto te maken en deze op twitter te plaatsen onder vermelding van @parkplazahotels #momojito. De maker van de beste snapshot wint een overnachting naar keuze in een Park Plaza hotel in Nederland [vervoer naar het hotel is geen onderdeel van de prijs].

Jan-Willem Roenhorst, general manager van Park Plaza’s Victoria Hotel: ‘In Nederland wordt de Movemberbeweging steeds populairder. Naar aanleiding van het succes van de Mo-jitos in Engeland in 2011 waarbij we 40.000 euro hebben opgehaald, hebben we besloten de Mo-jito campagne ook hier in Nederland uit te rollen. We hopen dit jaar een nog groter bedrag op te halen en daarmee onze steun te betuigen aan Movember.’

Over Movember
Movember zet zich wereldwijd in om de impact van prostaatkanker op mannen en hun naasten te reduceren. In Nederland komen alle donaties ten goede aan het prostaatkankeronderzoek in het Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL). Om meer te weten te komen over Movember,  bezoek de site www.movember.com. Om deel te nemen of te doneren, kijk op http://uk.movember.com/mospace/network/parkplazahotels.                 

BACK to Press Centre - Netherlands