XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Park Plaza Utrecht kookt voor een goed doel

Park Plaza Utrecht voorzien van een maaltijd voor alle bewoners van het Ronald McDonald Huis in Utrecht

6 september 2012 – Park Plaza Utrecht, onderdeel van de PPHE Hotel Group Limited -  eigenaar en exploitant van hoofdzakelijk full service upscale en lifestyle hotels - heeft op 30 augustus met het gehele team een maaltijd verzorgd voor alle bewoners van het Ronald McDonald Huis in Utrecht en is hierbij ondersteund door  bedrijven als Deli XL, Reypenaer, Wijn Verlinden,  Segafredo/Tik Tak en Brouwerij De Leckere.

Het team van Park Plaza Utrecht organiseert elk jaar diverse activiteiten voor goede doelen in en rondom Utrecht en dit was er een van. Naast het koken voor het Ronald McDonald Huis Utrecht neemt het team deel aan de RodeNeuzenRace t.b.v. de Cliniclowns. Jenny Noz, Hotel Manager Park Plaza Utrecht, vult aan: “ We zijn met ons werk altijd bezig om gasten het naar de zin te maken die naar ons toekomen en in ons hotel verblijven bezoeken.  Zowel voor het team als voor anderen is het leuk en meer dan waardevol om het eens andersom te doen. Wij gaan er naar toe, met dezelfde glimlach en enthousiasme als voor de gasten die we ontvangen.”

Park Plaza Utrecht is een sterke uitdrager van de Corporate Social Responsability policy van de PPHE Hotel Group en is toegewijd aan het ondersteunen van initiatieven waarbij elke werknemer aangemoedigd wordt zich in te zetten voor zijn of haar omgeving.

TERUG naar alle persberichten - Nederland