XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Park Plaza Victoria Amsterdam wint '2012 TripAdvisor Certificate of Excellence'

De Certificate of Excellence award geeft hoog gewaardeerde etablissementen over de hele wereld de erkenning die ze verdienen.

Amsterdam, 31 mei 2012 – Park Plaza Hotels & Resorts onderdeel van PPHE Hotel Group Limited, eigenaar en exploitant van hoofdzakelijk full service upscale en lifestyle hotels, heeft vandaag aangekondigd dat Park Plaza Victoria Amsterdam trotse winnaar is van de ‘TripAdvisor® Certificate of Excellence’.

De award, die het hoogste niveau van gastvrijheid honoreert, wordt alleen uitgereikt aan etablissementen die consistent uitmuntende recensies ontvangen op Tripadvisor en wordt wereldwijd uitgegeven. Slechts 10 procent van alle accommodaties die aangesloten zijn bij TripAdvisor ontvangen deze prestigieuze prijs.

Om in aanmerking te komen voor het ‘Certificate of Excellence’ moeten bedrijven een totale waardering van vier op en schaal van vijf, zoals gewaardeerd door reizigers op Tripadvisor, vasthouden voor een periode van 12 maanden waarbij het totale aantal recensies ook in ogenschouw wordt genomen.

Jan-Willem Roenhorst, Hotel Manager Park Plaza Victoria Amsterdam geeft aan: “We zijn meer dan trots dat we winnaar zijn van de ‘TripAdvisor Certificate of Excellence’. Dit bewijst des te meer dat er voor en achter de schermen door een sterk team met gastvrijheid in het DNA gewerkt wordt. Ik ben dan ook van mening dat dit een resultaat is dat behaald is door het hele team en wat direct in van invloed is op de totale beleving van onze gasten.”

“TripAdvisor is verheugd om uitzonderlijke bedrijven te honoreren voor het behalen van consistent uitstekende recensies zoals geschreven door reizigers op onze site,” aldus
Christine Petersen, president of TripAdvisor for Business. “De Certificate of Excellence award geeft hoog gewaardeerde etablissementen over de hele wereld de erkenning die ze verdienen. Van uitzonderlijke accommodaties in Beijing tot opmerkelijke restaurants in Boston, we willen deze bedrijven waarderen vanwege de geweldige ervaring die ze TripAdvisor reizigers gegeven hebben.


TERUG naar alle persberichten - Nederland