XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Park Plaza Hotel Eindhoven compleet gerestyled

104 modern ingerichte kamers, 4 state-of-the-art vergaderzalen, vernieuwd. Dim Sum restaurant en trotse bezitter van het Green Key Gold certificaat!

Amsterdam, september 2011 - Alle 104 superior kamers, executive kamers en suites van Park Plaza Eindhoven zijn volledig gerestyled en hebben een strak trendy en eigentijds design gekregen. Naast de renovatie van de kamers zijn ook de vier vergaderzalen, waaronder een state-of-the-art boardroom, en het Cantonese Dim Sum restaurant Mei Ling volledig gerestyled. Daarnaast is ook de naam van het hotel in een nieuw jasje gestoken. Vanaf nu heet het Park Plaza Eindhoven. Het woordje Manderin is hiermee komen te vervallen! En als klap op de vuurpeil is het hotel inmiddels ook de trotse bezitter van het Green Key Gold certificaat.

Kamers en suites
Park Plaza Eindhoven, het eerste hotel van het bedrijf, heeft de afgelopen maanden verder gebouwd op de succesvolle renovatie van 2008 waarbij de helft van de 104 kamers, alle openbare ruimtes en het zwembad gerenoveerd werden. In de afgelopen periode zijn de resterende kamers van het eveneens vernieuwd. Het hotel beschikt hiermee over 104 modern ingerichte superior kamers, executive kamers en suites. Het interieur is gedeeltelijk geïnspireerd op het ontwerp van Park Plaza Victoria Amsterdam, het welbekende historische hotel in het centrum van Amsterdam en het ontwerp van Park Plaza Westminster Bridge London, de meest prestigieuze hotel opening van Londen in 2010.  

Vergaderfaciliteiten
Naast de kamers hebben ook de vergaderzalen een grootscheepse restyling ondergaan. Het hotel biedt hiermee 3 multifunctionele vergaderzalen tot max. 75 personen en 1 state-of-the-art boardroom. Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht en overal in het hotel kunt u gebruikmaken van gratis Wi-Fi. Park Plaza Eindhoven is hiermee met recht de ideale locatie voor al uw zakelijke vergaderingen en/of evenementen. Gewoon een dagje buiten de deur werken of met elkaar ergens afspreken? Ook dat kan! De E!Lite Lounge van het hotel is ideaal voor afspraken en informele bijeenkomsten.

Nieuwe naam
Naast de gerenoveerde kamers en vergaderzalen is ook de naam van het hotel in een nieuw jasje gestoken. Vanaf nu heet het Park Plaza Eindhoven. Het woordje Manderin is hiermee komen te vervallen! Eind volgende week zal ook de nieuwe gevelbelettering bevestigd zijn.

Dim Sum Restaurant Mei Ling
Naast de restyling van kamers en vergaderzalen is ook het Mei Ling restaurant volledig gerenoveerd. In een moderne ambiance kunt u genieten van een nieuwe kaart aan overheerlijke authentieke Chinese hapjes uit Canton en omstreken. Met kleine porties en veel variatie zorgt het restaurant voor een heel bijzondere ’shared-dining’ ervaring. Naast het Mei Ling restaurant biedt het hotel nog een tweetal Oosterse restaurants. Mandarin Garden serveert delicate Cantonese en Mandarin Fusion gerechten en restaurant Momoyama biedt sushi, sukiyaki en Japanse teppanyaki waarbij alles door de chefkok aan uw tafel bereid wordt. Uiteraard kunt u bij Park Plaza Eindhoven ook terecht voor een lunch of een van de dagelijkse specialiteiten. Bekijk hier de veelzijdige restaurants van Park Plaza Eindhoven.

Green Key Gold
Park Plaza Eindhoven heeft zich het afgelopen jaar mede gericht op verduurzaming. Het hotel heeft diverse concrete maatregelen getroffen voor onder meer het verminderen van afvalproductie en gebruik van biologische producten. En met succes, want het niveau Goud van milieukenmerk The Green Key is hiermee behaald. The Green Key is bestemd voor organisaties die een voortrekkersrol willen spelen op het gebied van een beter klimaat en milieu. Het certificaat wordt in verschillende sectoren in de recreatie- en toerismebranche uitgereikt en is tevens een middel om het milieubewuste imago van een onderneming naar gasten en bezoekers te communiceren.


TERUG naar alle persberichten - Nederland