XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

De zomer begint bij Park Plaza Hotels & Resorts!

Zomerse temperaturen vragen om zomerse kortingen: u krijgt in de maanden juli en augustus maar liefst 40% korting op uw Meeting & Events eindfactuur!

Amsterdam, juli 2011 – De zomer begint bij Park Plaza Hotels & Resorts! En omdat zomerse temperaturen om zomerse kortingen vragen krijgt u in de maanden juli en augustus maar liefst 40% korting op uw eindfactuur! En of bovenstaande korting nog niet genoeg is doen wij u ook het dubbele aantal punten, wat u krijgt als deelnemer aan het Club Carlson Points for Planners loyaliteitsprogramma, én een externe harde schijf van maar liefst 320 GB cadeau! Deze spectaculaire zomeraanbieding geldt alleen voor boekingen van vergaderzalen in combinatie met hotelkamers of enkel voor vergaderzalen bij Park Plaza Hotels & Resorts in Nederland.

Houdt uw hoofd koel en reserveer vandaag nog!
Zo kunt u meteen kennis maken met de gerestylede vergaderzalen, kamers en suites van Park Plaza Eindhoven! Ook kunt u zich laten verrassen door de compleet nieuwe Urban Style kamers en suites van Park Plaza Victoria Amsterdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het regionale sales kantoor via T: +31 (0) 20 655 1035 of per e-mail via nlsales@pphe.com. Voor een offerte op maat neemt u contact op met het desbetreffende hotel.

Actievoorwaarden
Korting is van toepassing op de eindfactuur onder vermelding van 'SUMMER11'. De looptijd van de actie is van 1 juli t/m 31 juli 2011. Reserveringen op basis van beschikbaarheid. Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Korting is geldig voor boekingen van vergaderzalen in combinatie met hotelkamers of enkel vergaderzalen. Kortingen van toepassing op reserveringen voor evenementen in de periode van 1 juli 2011 t/m 31 augustus 2011. Korting is niet van toepassing op de huur van audiovisuele faciliteiten. Deze actie is alleen geldig voor nieuw te maken reserveringen bij alle Park Plaza Hotels & Resorts in Nederland.


TERUG naar alle persberichten - Nederland