XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Park Plaza Hotels & Resorts heeft de zomer in haar bol!

Omdat de beste start van de dag begint met een goed ontbijt trakteert Park Plaza Hotels & Resorts u op een gratis ontbijt voor twee!

Amsterdam, juni 2011 – Park Plaza Hotels & Resorts heeft de zomer in haar bol! Omdat de beste start van de dag begint met een goed ontbijt trakteert Park Plaza Hotels & Resorts u op een gratis ontbijt voor twee! Zo heeft u op deze zomerse dagen genoeg energie om onze levendige bestemmingen in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven te verkennen.

De zomerse actie loopt t/m 31 juli 2011 en is geldig bij boekingen in de periode van 1 juli t/m 31 augustus 2011. Deze aanbieding geldt alleen bij het boeken van minimaal twee nachten bij één van onze Nederlandse hotels. Meer informatie op parkplaza.com/crazybreakfast

Park Plaza Hotels & Resorts zijn hotels met elk een uniek karakter, lokale charme en moderne faciliteiten voor zowel de zakenreiziger als de toerist.


TERUG naar alle persberichten - Nederland