XClose
Get more with our Members Only Rate.
Sign In or Join Now!
 

Park Plaza Hotels & Resorts opent derde hotel in KroatiŽ

Plan je volgende vakantie naar een van de drie nieuwe Park Plaza Hotels & Resorts op het Kroatische schiereiland.

Amsterdam, 06 maart 2012 – PPHE Hotel Group Limited, eigenaar en exploitant van full service luxe en lifestyle hotels, kondigt vandaag de uitgebreide renovatie en rebranding aan van Hotel Medulin – een onderdeel van de Arenaturist groep, een vooraanstaand gastvrijheidbedrijf in Kroatië. Met de geplande opening in april 2012 zal Park Plaza Medulin het eerst geopende Park Plaza hotel zijn in Kroatië, gevolgd door Park Plaza Histria Pula en Park Plaza Verudela Pula die beide openen in mei 2012.

Gelegen op korte afstand van de historische vissersstad Medulin en op steenworp afstand van de Medulin Riviera kunnen gasten genieten van mooie uitgestrekte zandstranden langs de kustlijn van 80km. Park Plaza Medulin is het enige vier sterren hotel met vergaderfaciliteiten in Medulin. Ook staat het landgoed op het punt een belangrijke transformatie te ondergaan om te zorgen dat het hotel voldoet aan de standaarden die verbonden zijn aan het upscale Park Plaza® Hotels & Resorts merk. De eerste ontwikkelingen van de renovatie omvatten 118 kamers, een verbeterde receptie en zwembaden.

“Wij zijn verheugd de opening van het derde hotel binnen de Kroatische markt onder de Park Plaza Hotels & Resorts vlag aan te kondigen. Park Plaza Medulin zal het eerste hotel zijn dat opent, gevolgd door Park Plaza Histria Pula en Park Plaza Verudela Pula, wat een positieve ontwikkeling is voor het bedrijf. Wij zien Kroatië als een populaire bestemming voor zowel zakelijke gasten als toeristen en wij verwelkomen nieuwe ontwikkelingen voor ons in deze regio.” aldus Boris Ivesha, President en CEO van PPHE Hotel Group Limited.

Het Park Plaza Medulin hotel heeft een unieke locatie midden in een groene omgeving met uitzicht over de Adriatische zee. Gratis Wi-Fi, twee buiten zwembaden, een nieuw fitness centrum uitgerust met moderne apparatuur, een totaal van 190 modern gestylde kamers, familiekamers en suites en een nieuw ingericht restaurant met een Istrian moderne keuken behoren tot de faciliteiten van het hotel.


TERUG naar alle persberichten - Kroatië